YAPIŞKAN NOTLAR

Hayata Dair Minik Anekdotlar

Anlamlı Tweetler

www.tips-fb.com


İlk yazımla sizleri saygıyla selamlarım, sevgili okurlar.


Dün geceden beridir Twitter hesabıma -kendimce- anlamlı ve mantıklı tweetler attığımı fark ettim. :) Bu nedenle de bu tweetleri sizlerle de paylaşmak istedim. Pek değer içermeyen bir başlık olabilirilk yazı için ancak ben yine de güzel olduğunu düşündüm. Ne bileyim, sabah sabah bu çıktı ancak.

Twitter hesabımı bilmeyenler ya da takip etmek isteyenler sağ tarafta ki Yazarların Twitter Hesapları bölümünden hesabıma ulaşabilir. :) [3.sü benim :P]


@hypocondriasis
 Sunu bilin ki her ne olursa olsun kendinizi sevmeye devam edin. Sirtinizdan bicaklamayacak birisi varsa o da kendinizdir.

@hypocondriasis 
Kendinizi sevin. Cunku: Bu dunyaya kendi kendinize geldiniz ve kendi kendinize gideceksiniz. Hayatin hesabini da yine kendiniz vereceksiniz.

@hypocondriasis
 Bazen hayat icerisinde kendinizle bas basa birakilirsiniz. O zaman kendinize sicak bir gulumseme hediye edin. Bunu hak ediyorsunuz. :)

@hypocondriasis
 Farkinda misiniz? Yastiga basimizi koydugumuz zamanlarda bile baskalarina vakit ayiriyoruz. Hep birilerini dusunuyoruz. Peki ya biz?

@hypocondriasis
 Hic bazen kendi kendinizle sakalastiginiz ya da kendinizle sohbet ettiginiz oldu mu? Birakin deli diyen desin. Siz yapmaya devam edin.

@hypocondriasis
 Hani siz hayallerinizde yasatırken aşkınızı, o gerçek hayatta başkalarıyla yaşar ya aşkını, işte öyle birşeydir APTALLIK

@hypocondriasis
 Hani bir telefon beklersiniz ya da küçük bir çağrı ama o hiçbir zaman gelmez ya... İşte öyle bir şeydir APTALLIK

@hypocondriasis
 Sen yatağa bağlarsın kendini ve perdeler olabildiğine kapalı. Ama o gününü gün eder ya... İşte öyle birşeydir APTALLIK

@hypocondriasis
 Sen, seni seviyorum dersin, O da bir başkasını... Sen gözünün içine bakarsın o ise ufuklara... İşte öyle birşeydir APTALLIK


-- Daha gerçek, daha anlamlı ve daha güzel başlıklarla da buluşmak dileğiyle...---


 

0 yorum:

Yorum Gönder